Om August Sverige AB

August Sverige AB levererar minireningsverk i Sverige, vi levererar också avloppsreningslösningar och pumpsystem till enskilda hushåll, kommersiella byggnader och industri i Sverige. Vi har ett brett nätverk av kontakter med entreprenörer och återförsäljare i Sverige. På detta sätt kan vi hjälpa kunden med att alla delar av projektet genomförs på ett bra sätt – från en kostnadsfri konsultation till ett helt monterat reningsverk.

Sverige kämpar i samarbete med resten av världen mot föroreningar av vatten och miljö. August Lettland har skapat en teknik som bygger på mer än 40 års vetenskaplig forskning, utveckling och erfarenhet. Rengöringstekniken är tysk och produktionen sker i en framtidsorienterad fabrik i Litauen som producerar 6 000 reningsverk varje år och har varit i full drift sedan 90-talet. Idag är detta ett väletablerat varumärke i Europa med stor tillväxt.

August Sverige har kapacitet att möta efterfrågan på högkvalitativa biologiska reningsverk till ett rimligt pris. Vi erbjuder reningsverk från 6 till 8000 PE, där vi kan erbjuda upp till 400 PE i en enda tank. I dag har August fabriken levererat över 35.000 enheter. Vi hjälper till med allt från design till färdig lösning.

August Sverige AB har ett starkt fokus på att hitta den bästa lösningen för dig och miljön. Våra anställda inom försäljning, teknik och service gör allt för att våra kunder ska bli nöjda.
Detta innebär att vi kan erbjuda en mycket effektiv och ekonomisk lösning som kan anpassas till dina behov.

Offertförfrågan


    August sverige AB